Brandservice till industrier
i och omkring Värmland

Lokala specialister, närmare 50 års erfarenhet.
Högkvalitetsprodukter till industrier och kontor.
Kontakta oss här eller ring 0705 85 60 37

Om Nygrens Brandservice

Med verkstad på Hammarö, söder om Karlstad, täcker vi hela Värmland och omgivande områden som experter på brandsäkerhet.

Vårt specialteam, som använder den senaste utrustningen inom brandskydd, kan hjälpa dig att uppfylla dina juridiska skyldigheter och se till att din byggnad uppfyller bestämmelserna – vilket i slutändan hjälper till att rädda liv och egendom.

Läs mer om oss på nygrensbrandservice.se.

Brandsäkerhet kan ofta kännas komplicerad men behöver inte vara det. Det är vårt mål att göra brandsäkerhet – oavsett om det är utrustning, utbildning eller förståelse för att ändra lagstiftning – enkelt, pålitligt och effektivt för er.

Vi är engagerade i alla våra kunder, det är det som har gett oss fortsatt framgång sedan starten för snart femtio år sedan, och som sådan kan ni lita på vårt teamet för alla era brandsäkerhetskrav i Värmland samt omgivande områden.

Varje sektor har olika brandsäkerhetskrav, och på Nygrens Brandservice har vi ett brett utbud av erfarenheter som hjälper företag både stora och små från ett antal branscher, inklusive:

Sjukvård
Detaljhandeln
Skolor
Affärer
Kontor
Organisationer

Om vår personal

Vi tror på att bara anställa de bästa människorna, så du kan lita på oss för tillförlitliga, kunniga tjänster när du söker råd och vägledning. Vår praktiska rekryteringsprocess innebär att vi kan se till att du får bästa möjliga brandsäkerhetslösningar samt bra kundservice.

Vi stöds av Dafo, vilket innebär att vi har ett omfattande utbud av tjänster och produkter som ger er en komplett service när det gäller brandsäkerhet.

tjanster

Värmland i fokus, produkter i världsklass

Nygrens Brandservice kan med Dafo:s hela utbud erbjuda ett brett spektrum av produkter och tjänster